Acum mai puțin de două luni am devenit consilier juridic pentru o instituție publică și mi-au pus recent în față o problemă: în 2007 s-a efectuat către un colaborator o plată în lipsa documentelor justificative. Colaboratorul nu le-a adus niciodată, iar prima dată când a fost pus în întârziere a fost în 2011 (la peste 3 ani).
La ultimul control, înaintea venirii mele, conducerii instituției i s-a pus în vedere să recupereze acei bani. La venirea mea, m-au întrebat ce se mai poate face.
Am întors problema pe toate părțile, dar oricum aș califica operațiunile de la acel moment, îmi pare că s-a prescris dreptul de a apela la forța coercitivă a statului.
Există vreun artificiu ce ar mai putea fi făcut ? Altul decât o altă adresă prin care e rugată respectiva persoană să returneze banii ?
Cu multe mulțumiri anticipate și deoasebită stimă!
Credit neplatit
florin27
hello
Vreau sa va relatez problema mea cat mai amanutit,
in decembrie 2005 am luat un credit de consum (cumparat produse electronice de la magazin) cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu
AvFM
Un salariat al unei societati romane este trimis in delegatie in Germania, fara a i se intocmi informarea prevazuta de art. 18 C.muncii.
Diurna pentru ... (vezi toată discuția)