In 2013 am vandut 2 imobile,pentru care am platit la notariat impozit.
Nu sant salariata,nu am firma,platesc lunar 50 lei pentru sanatate si 250 pentru pensie.
Conform Adeverentei de venit pe 2013 mi s-au impozitat veniturile realizate mai sus si dobanda averenta lor.
Cand am intrebat la ANAF daca mai trebuie sa platesc ceva in plus la sanatate,mi s-a raspuns sa merg la Casa de sanatate.Cand am mers la Casa de sanatate mi-au spus ca sa merg la ANAF.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Cine trebuie sa ma informeze asupra unei eventuale contribuii la Casa de sanatate?
Multumesc !
Daca pana la 30.06.2012 CNASS prin abuz interpreta ca s-ar datora contributie sanatate pentru astfel de operatiuni, de la 01. 07.2012 prin OUG 125/2011 prin prevederile art.296^27
al.1 lit.e ,cu trimitere la art.78 acestea sant excluse in mod clar.
Deci nu trebuie sa platiti cass pentru tranzactii imobiliare!
Cas - neasigurat
stefan8
Buna ziua!
Am fost asigurat, ca student, pana in iunie 2013, dupa care a urmat o perioada de mai bine de un an in care am fost neasigurat. Din octombrie ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.