Sunt in plin proces de obtinere a unei pensii de intretinere in calitate de student. Astazi am primit aceasta scrisoare de la avocatul paratului. Deja procesul a fost amanat de doua ori si as vrea sa se termine cat mai repede. Imi puteti spune va rog daca sunt capcane in aceasta scrisoare ? Ce sfat imi acordati?
"Va notific prin prezenta disponibilitatea noastra de solutionare a litigiului ce face obiectul dosarului mentionat pe cale amiabila. In acest sens, va rugam sa ne comunicati daca doriti stingerea litigiului printr-o tranzactie a partilor. In caz afirmativ, data si locul unde este posibila intalnirea partilor in vederea incheierii unei tranzactii sau a unui acord de mediere.
Mentionam faptul ca, in situatia in care veti accepta incheierea unei tranzactii,aceasta urmeaza a cuprinde aspecte privitoare la suma ce va fi achitata lunar cu titlu de pensie de intretinere, ziua din luna in care va fi achitata, momentul pana la care va fi achitata, iar in urma validarii de catre instanta de judecata, va putea fi pusa in executare silita in situatia in care nu va fi respectata."
Nu este o capcana ci disponibilitatea de a ajunge la o înțelegere de care instanta sa ia act. Puteti da curs acestei solicitări, urmind sa va Spuneti pretențiile.