avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bursa de studiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bursa de studiu

Buna. Daca un student a aplicat pentru o bursa de practica in strainatate iar acesta are niste datorii la finante, iar problema ar fi ca studentul trebuie sa isi deschida un cont bancar pentru ca ajutorul financiar pentru bursa ii va fi virat in cont. Intrebarea mea este daca cei de la ministerul de finante va face proprire pe cont chiar daca banii proveniti sunt pentru a face practica. Multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 15:23, 30 Ianuarie 2015
La noi orice este posibil ar fi mai bine sa încercati sa stingeți aceste datorii ptr a nu intimpina dificultăți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe bursa..... vladadrian2204 vladadrian2204 Buna ziua. Am o bursa de studiu oferita de universitatea la care sunt si din pacate banii de bursa mi-au fost opriti de catre un birou executor judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont cand banii nu apartin debitorului stelarman stelarman Buna dimineata! O problema a carei rezolvare nu am gasit-o in acest forum. Avem urmatoarea situatie: o poprire pe conturile bancare ale unui debitor. Acesta ... (vezi toată discuția)
Poprire bursa de studii, cu buna stiinta, de catre stat cris4family cris4family Buna ziua! De curand, mai precis pe 8 iulie a.c., am aflat, gratie unui miniextras de cont, faptul ca imi sunt retrase sume din contul bancar in care imi ... (vezi toată discuția)