avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plingere penala martori mincinosi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plingere penala martori mincinosi

buna ziua sunt intr-un proces cu sora mea pentru succesiune ca rezervatar in linie dreapta
am cerut sa probeze pretul platit mamei pe imobil
ea nu a avut cum decit a adus doi martori la notariat care au spus ca au fost de fata cind s-a platit pretul
de 17.000 mii de euro ceea ce nu este adevarat
acesti martori au fost audiati si au spus ca s-a platit suma in fata lor cind notarul nu era acolo
dupa ce a platit suma spun ca a intrat notarul in birou
se poate asa ceva
ce pot sa fac acestor doi martori?
sa fac plingere penala de marturie mincinoasa?
va rog sa ma ajutati
procesul este aproape pe sfirstite
credeti ca ma ajuta cu ceva daca fac impotriva acestor martori plingere penala?
am facut si expertiza imobilului cerut de judecator
va rog spuneti-mi ce as mai putea face
va multumesc mult si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 22:05, 11 Iunie 2009
Puteti dovedi ca martorii au mintit? Daca nu, va pierdeti timpul.
Sa intelelegem ca mama dvs. a facut un contract de vanzare-cumpare cu sora dvs. pt un imobil? Daca s-a intocmit acest act, in mod cert este stipulat si un pret , altfel , nici nu ar fi fost posibila intocmirea lui. Este adevarat ca exista si unele conditii cu privire la pret , adica el trebuie sa fie sincer si serios...sa nu fie derizoriu si nici fictiv.Nu contest faptul ca martorii sunt mincinosi , ca mai toti martorii, ei fie nu spun intreg adevarul , fie spun neadevaruri. Chiar faptul ca ei declara ca pretul s-a platit cand notarul nu era in birou...pare cusut cu ata alba, adica de ce nu ar fi putut astepta i ntoarcerea notarului?? insa mi se pare totusi greu de probat o marturie mincinoasa, dvs. va trebui sa veniti cu dovezi solide pentru a va sustine acuzatiile...
si atunci ce ma sfatuiti sa fac sa nu mai fac plingere penala impotriva martorilor?
eu am supus si imobilul la succesiune
sa las asa sa vedem cum se termina ?
va rog astept raspuns
ca avocata mea a spus ca trebuie sa facem plingere penala impotriva martorilor mincinosi
noi stim ca nu s-a plaltit pretul dar martorii au spus in fata judecatoarei ca s-a achitat pretul in biroul notarului
ce ma sfatuiti s-o las moarta cu plingerea penala impotriva martorilor ?
va multumesc mult de raspunsuri
puteti incerca si sa depuneti plangere penala, insa, asa cum vi s-a mai explicat aici, va trebui sa va sustineti acuzatia prin probe, lucru ce pare destul de dificil .Daca sunteti convinsa ca este asa cum spuneti, si in special daca exista dovezi pe care sa va bazati , depuneti plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala pt.neplata pensiei alimentare Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua . Am avut un proces pentru abandon de familie(neplata pensiei alimentare de catre fostul meu sot) pentru perioada iunie 2009 pina in mai 2010 . In ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos nelunelu68 nelunelu68 as dori sa stiu daca pot da in judecata un martor mincinos. problema este ca a depus o marturie mincinoasa intr-un dosar de partaj si nu mi s-a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Urgent,cum se poate respinge prezenta unui martor? georgeta_2009 georgeta_2009 sunt angrenat intr-un proces.partea adversa stie ca cineva sigur imi este potrivnic si am inteles ca intentioneaza sa profite aducandul drept martor .ultimul ... (vezi toată discuția)