avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare de catre o persoana juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare de catre o persoana juridica

Buna ziua,
o persoana juridica mai poate reprezenta in instanta o alta persoana juridica?
Ex.o firma de recuperari creante, (contract de mandat si procura notariala) mai poate reprezenta in instanta.
Cel mai recent răspuns: corina_claudia , utilizator 15:27, 31 Ianuarie 2015
Nu se poate. Societatea de recuperari creante va actiona in nume propriu, intrucat preia creanta prin cesiune.
Nu cumpara creanta. Pana acum, firmele de genul acesta, reprezenta societatile comerciale prin contract de mandat si procura notariala, fara a cumpara creanta. Desi am colaborat cu societatea de multi ani si mi-am recuperat creantele, acum am primit hotarare judecatoreasca in care se mentioneaza art 84 NCPC. Nu mai au voie sa ne reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic la o firma de recuperari creante edw_ro edw_ro Buna ziua , Supun atentiei d-voastra urmatoarea speta si as dori cateva pareri sau opinii. Doresc sa infiintez o firma de recuperari creeante ( pe numele ... (vezi toată discuția)
Probleme imputernicire ruda apropiata drasta drasta Buna ziua, Sunt pus intr-o situatie delicata si trista ... nu stiu exact cum sa o tratez. Am un membru al familiei care a avut un accident vascular, fiind ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata dum_ioana dum_ioana daca o societate de recuperare creante a preluat o serie de creante poate introduce somatie de plata impotriva debitorilor pentru recuperarea creantelor? a se ... (vezi toată discuția)