avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... verificare concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

verificare concediu medical

buna ziua.as dori sa ma ajutati cu o chestiune daca aveti cunostinta de acest lucru.stiu ca au mai fost si alte topicuri in trecut legate de acest subiect dar as vrea sa stiu daca in prezent mai este valabila verificarea concediilor medicale la domiciliu sau daca s-a abrogat acel articol de lege? va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:03, 30 Ianuarie 2015
Este in vigoare, este si normal sa va poata verifica daca sunteti bolnav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controlul concediilor medicale dijmarescu dijmarescu Buna ziua! S-a tot discutat despre verificarea concediilor medicale. Unii sustin ca OUG nr. 36 din 2010 nu mai este in vigoare, in special acea prevedere ... (vezi toată discuția)
Verificare la domiciliu angajati cu concediu medical MarcelaS MarcelaS Buna tuturor, Am cateva intrebari legate de verificarea prezentei la domiciliu si implicit a veridicitatii acordarii unui concediu medical. 1) In cazul in ... (vezi toată discuția)
Verificarea la domiciliu a celor care se afla in concediu medical andreia85 andreia85 Mai este valabila verificarea la domiciliu pentru cei care se afla in concediu medical? (vezi toată discuția)