avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesarea de fonduri europene pentru cultivare plante ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesarea de fonduri europene pentru cultivare plante medicinale

ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea accesa fonduri pentru cultivarea plantelor medicinale?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:49, 31 Ianuarie 2015
Verificați ghidul solicitantului ptr aceasta masura.
D-na Avocat @ av_silvia_margineanu care este masura la care faceti referire?
Am rugamintea de a oferi detalii concrete daca le detineti. Daca nu detineti informatii folositoare userului, va rog sa nu comentati in forum, nefiind de nici un folos. Va rog sa va rezumati la competentele pe care le detineti ca avocat.

Va multumesc pentru intelegere,
Moderator Daniela Bolog
@elenaioana.damian pentru a accesa fonduri europene pe programul PNDR 2014-2020 va recomand sa cititi programul care este in curs de acceptare la CE....in acest moment inca nu este nimic sigur...detalii si documente de studiat gasiti pe site: www.aprdp.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile agricultura pentru tineri arvat_t arvat_t Va rog sa-mi comunicati daca pot accesa fonduri nerambursabile ptr cultivarea zmeureisau plante medicinale pe o suprafata de 5 ha in jud Constanta,posed ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile. mlobont mlobont Sotia detine ca asociat unic o societate cu raspundere limitata,infintata in baza legi31/1990 si a beneficiat de ajutorul oferit tinerilor intreprinzatori de ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru plantatie de nuci sau alta idee AHutanu AHutanu M-am interesat pentru investirea intro plantatie de nuci de 1hectar deoarece terenul il am si investitia nu ar fii chiar atat de mare dar se pune problema de a ... (vezi toată discuția)