avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Radiere fiscala auto firma radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere fiscala auto firma radiata

Buna seara tuturor,

Avem urmatoarea problema legata de un autoturism:
Premisa: 2 firme, sa zicem A si B, afaceri de familie, acelasi domeniu de activitate.

1. Pe la inceputul anului 2013, firma A a prestat o serie de serivicii care au necesitat investitii substantiale, servicii care nu au fost platite, deteriorand grav stabilitatea financiara a societatii. In acel moment, pe firma A se afla un autoturism in leasing. Considerand ca s-ar putea ajunge la faliment, pentru a evita pierderea masinii s-a decis novatia contractului de leasing.

2. In octombrie 2013 s-a semnat contractul de novatie, leasingul fiind preluat de catre firma B. Intrucat in acea perioada au fost niste evenimente nefericite in familie, efectiv toata lumea a uitat sa scoata autoturismul de pe rolul firmei A. Timpul a trecut...

3. In aprilie 2014 firma A a fost nevoita sa-si ceara falimentul, fiind deschisa procedura insolventei in forma simplificata si ulterior s-a dispus radierea firmei A, chiar anul acesta, pe 26 ianuarie 2015.

4. Pe 27 ianuarie 2015 s-a terminat si leasingul si evident a doua zi cineva a mers sa rezolve actele, moment in care am realizat ca masina e inregistrata pe firma A.

Intrebarea noastra este, cum ar trebui sa procedam noi acum, avand in vedere ca pentru a trece masina pe rolul fiscal al firmei B, trebuie sa o scoatem de pe rolul firmei A, firma pentru care s-a dispus radierea....

Va multumesc anticipat tuturor celor o sa binevoiasca a da un sfat.
Cel mai recent răspuns: cipriian , utilizator 12:57, 2 Februarie 2015
nimic nimic? :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari silte sebycopilu sebycopilu Buna seara. Va rog sa imi mai raspundeti la o intrebare: am un dosar pe rol la o firma de executari silite pentru un credit pe care nu l-am mai putut plati. in ... (vezi toată discuția)
Speta masina leasing ContSters48867 ContSters48867 O masina cumparata prin Contract de Leasing pe firma in 14.03.2006, vanduta in anul 2007, in data de 26.11.2007 prin Contract de novatie s-a predat leasingul. ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea contractului de leasing atrage raspundere penala pentru inselaciune? florindbro florindbro Va rog sa ma lamuriti intr-o problema arzatoare pentru mine. Sunt trimis pentru cerceteri pentru inselaciune in executarea unui contract de leasing art.215 ... (vezi toată discuția)