Avem urmatoarea problema legata de un autoturism:
Premisa: 2 firme, sa zicem A si B, afaceri de familie, acelasi domeniu de activitate.
1. Pe la inceputul anului 2013, firma A a prestat o serie de serivicii care au necesitat investitii substantiale, servicii care nu au fost platite, deteriorand grav stabilitatea financiara a societatii. In acel moment, pe firma A se afla un autoturism in leasing. Considerand ca s-ar putea ajunge la faliment, pentru a evita pierderea masinii s-a decis novatia contractului de leasing.
2. In octombrie 2013 s-a semnat contractul de novatie, leasingul fiind preluat de catre firma B. Intrucat in acea perioada au fost niste evenimente nefericite in familie, efectiv toata lumea a uitat sa scoata autoturismul de pe rolul firmei A. Timpul a trecut...
3. In aprilie 2014 firma A a fost nevoita sa-si ceara falimentul, fiind deschisa procedura insolventei in forma simplificata si ulterior s-a dispus radierea firmei A, chiar anul acesta, pe 26 ianuarie 2015.
4. Pe 27 ianuarie 2015 s-a terminat si leasingul si evident a doua zi cineva a mers sa rezolve actele, moment in care am realizat ca masina e inregistrata pe firma A.
Intrebarea noastra este, cum ar trebui sa procedam noi acum, avand in vedere ca pentru a trece masina pe rolul fiscal al firmei B, trebuie sa o scoatem de pe rolul firmei A, firma pentru care s-a dispus radierea....
Va multumesc anticipat tuturor celor o sa binevoiasca a da un sfat.
Executari silte
sebycopilu
Buna seara. Va rog sa imi mai raspundeti la o intrebare: am un dosar pe rol la o firma de executari silite pentru un credit pe care nu l-am mai putut plati. in ... (vezi toată discuția)