avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce sanse am sa castig in instanta despagubiri tinand ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce sanse am sa castig in instanta despagubiri tinand cont ca in urma unei plangeri penale Parchetul mi-a dat dreptate

am depus plangere penala pentru purtare abuziva impotriva unui controlor de autobuz care ma agresat in prezenta martorilor si Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti mi-a trimis raspuns ca sa dovedit fapta si ca el a primit amenda administrativa conform art.250 alin.2 C.P. din 1969 pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva prevazuta de art de mai sus.ce sanse am sa il dau in judecata pe civil si sa ii cer daune morale si materiale si cum pot formula cererea de chemare in judecata
Cel mai recent răspuns: badea_madalina , utilizator 00:27, 5 Februarie 2015
Puteti formula o cerere de chemare in judecata impotriva acestuia, in pretentii, dar sa nu va așteptați sa obtineti niște sume fabuloase.
Aveti avantajul ca in acest caz nu veti plati taxe de timbru pentru daunele pe care le veti solicita.
Deoarece sunt niste pretentii legate de un dosar penal.
chiar si tinand cont ca jignirile aduse au fost la adresa fiului meu minor, al carui insotitor sunt ,si care are handicap grad 1? domnul avea in principal o problema legata ca eu calatoresc gratuit cu abonament de insotitor,si ca fiul meu in poza din legitimatie "nu prea are fata de handicapat"
Instanta va constata ca v-au fost incalcate drepturile dvs. si ale fiului dar va trebui sa dovediti.
Daunele nu vor depasi 4000 euro dupa parerea mea.
am un martor care va declara ca si la Parchet ca acesta a gresit.si in plus in raspunsul dat de catre Parchet scrie clar ca fapta a fost dovedita si ca a fost amendat administrativ 500 ron.despre ce alte dovezi mai am nevoie?nu sunt de ajuns raspunsul oficial al Parchetului si declaratia martorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă ratb - persoana cu handicap grad 1 daniyyel daniyyel Bună ziua, Tocmai ce am fost amendat de către 3 controlori pentru că am furat RATB-ul, asta deși le'am arătat o fotocopie (poză cu telefonul) al ... (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate?lamuriri razvypitesti razvypitesti Buna ziua, as vrea sa pun o problema in discutie pe care o avem mai multi cetateni din Pitesti legat de controlul care se efectueaza in mijloacele de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Buna ziua, Vreau sa stiu si eu ce pot face in urmatorul caz pe care il prezint: Am urcat in autobuz fara bilet, am fost prinsa de controlori eu trebuia sa ... (vezi toată discuția)