avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pe venit la persoanele cu handicap
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pe venit la persoanele cu handicap

[ link extern ]

eu sunt pfa norma de venit cu grad accentuat de handicap permanent
in baza acetui articol am inteles ca nu mai trebuie sa platesc impozit pe venit din activitati independente ca pfa
am inteles bine?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:57, 31 Ianuarie 2015
Asa inteleg si eu. Cel mai bine intrebati la Administratia Financiara de care apartineti. Ei vor stii sa va lamureasca si cu actele ce trebuie depuse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare activitate pfa la modalitatea de impozitare Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA. As alege modalitatea de impozitare in sistem \"norme de venit\". Exista o impartire a activitatilor (din CAEN) in ... (vezi toată discuția)
Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in ... nikkon nikkon Am primit in octombrie pe data de 9,certificat de incadrare in grad accentuat permanent,pe 10 l-am dat in lucru la serviciul R.U. si financiar,la unitatea unde ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap grav/accentuat, scutite de la plata impozitului pe venit conform og 4/2015 a21alex a21alex Buna ziua, se pare ca guvernul se gandeste la aceste persoane mai putin norocoase oferindu-le cateva facilitati dupa cum vedem in monitorul ... (vezi toată discuția)