avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calomnie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calomnie

Buna ziua, vreau sa dau in judecata o colega care m-a acuzat in fata celorlalte colege, deci am martori, ca i-am umblat in geanta si i-am furat si bani. Cand i-am zis sa cheme politia ca sa ia amprente si sa faca ancheta, n-a vrut. In schimb ma acuza pe mine. In baza carui art. si cum sa procedez sa o dau in judecata? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:57, 31 Ianuarie 2015
Hahaha, doar pentru atat, haideti dna ... impacati-va, nu se poate ce vreti dvs., nu este nico infractiune. Tot ce puteti face este sa o dati in judecata pe civil si sa cereti daune morale pentru prejudiciul de imagine suferit (dar trebuie sa dovediti ce spuneti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Am fost in functia de presedinta a asociatiei de proprietari ... creata3112 creata3112 Am fost in functia de Presedinta a asociatiei de proprietari si mi am dat demisia. Persoana care a preluat ma acuza de furt si vb la toata lumea ca eu am ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)