avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echitatea in scoala si conduita morala ireprosabila a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echitatea in scoala si conduita morala ireprosabila a cadrului didactic.

Buna ziua,

Vreau sa va prezint un caz in care a fost implicat copilul meu in cadrul scolii si va cer deasemeni sfatul pentru a se face dreptate in mod echitabil.
Copilul meu a fost jignit si agresat de catre alt copil fiind nevoit sa se apere, in final s-au batut, am fost chemati in biroul directorului scolii (parintii si copii) si s-a facut o mica ancheta unde celalalt copil a recunoscut ca a provocat conflictul si-au cerut scuze si au promis in fata noastra a parintilor si a directorului scolii ca nu se v-a mai intampla.
.La finalul semestrului am constatat ca, copilul meu are media 8 la purtare (pe buna dreptate, ca sa inteleaga pe viitor ca orice abatere se pedepseste) iar celalalt 10.
Acest fapt mi-a lasat un gust amar mai ales cand copilul meu m-a intrebat de ce numai el a fost pedepsit desi nu el fusese la originea conflictului, ori un cadru didactic care face "dreptate" cu unitati de masura diferite nu cred ca are o conduita morala demna de un cadru didactic.
Nu au trimis instiintare scrisa conform ROFUIP si as putea sa contest scaderea mediei la purtare.
Cum ma sfatuiti sa procedez ?


Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: andrei calud , utilizator 16:53, 31 Ianuarie 2015
faceti reclamatie la directorul unitatii daca raspunsul acstuia nu va multumeste faceti reclamatie la inspectoratul scolar al judetului respectiv
Multumesc pentru raspuns, dar directorul scolii cunoaste foarte bine cazul ,as face reclamatia doar pentru a urmari calea legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa procedeze directorul scolii?? micudaniela micudaniela Buna ziua.Sunt cadru didactic la o scoala din rural,de peste 25 de ani.Zilele trecute un parinte nemultumit de faptul ca fetitei sale nu i-a fost acordata o ... (vezi toată discuția)
Agresiune copil la scoala miaaleja miaaleja buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala. ce masuri pot fi luate in cazul unui elev violent? danutzik danutzik Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un \\"copil ... (vezi toată discuția)