avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca se face condens nu se mai pot preleva amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca se face condens nu se mai pot preleva amprente

In urma unei spargeri anchetatorii au spus ca s a facut condens in cass si ca nu se pot preleva amprente .As vrea sa stiu daca este adevarat acest lucru s au doar am fost mintita .Totodat nu s a putut preleva amprente de pe o cutie de carton motivand ca nu este plastifiata si nu se poate preleva nimic .Va multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: grasy09 , utilizator 12:22, 1 Februarie 2015
Nu cred ca isi dau silita pentru ca de acum o saptamana au mai avut loc trei spargeri daca erau profesionisti banuiesc ca reuseau sa ii prinda cercetare nu au facut decat luni cand am descoperit pe intuneric si atat nu au luat urme de afara nimic
Ce e acolo de se sparge atata?
Comuna la 5 kilometri de bucuresti
Cum afla numarul de dosar pentru ca atunci can am fost la declaratii nu m i s a dat nici un numar de dosar si nici numele procurorului .Practic eu nu stiu nici macar daca s a inceput cercetarea deoarece nu am nimic la mana in acest dosar .Acum cativa ani mi au fost furate gainile si dosarul s a solutionat cu vina comuna ca nu am asigurat gainile dupa cativa ani mi a fost furata masina in 2007 a fost gasita arsa si nici pana azi nu a fost solutionat dosarul ce ar trebui sa fac ? Ma gandeam sa fac plangere la IGP precum ca nu isi dau silinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declansarea actiunii penale ana6464 ana6464 Am doua neclaritati cu privire la punerea in miscare a actiunii penale : - conform art 9 din Cpr.pen actiunea penală se pune în mişcare [b]prin actul de ... (vezi toată discuția)
Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Furt calificat - oglinzi auto simply_me simply_me Buna ziua. Am fost prins in flagrant de catre politie furand oglinzi auto impreuna cu un amic. Eu eram cel care statea de 6 iar el l-e lua de pe masina. Am ... (vezi toată discuția)