avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriptie

Servus . In ce conditii un credit neplatit se prescrie ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:33, 1 Februarie 2015
Cand este facut creditul ?
2004 si nu s-a platit de atunci si nici nu s-a intreprins ceva in verederea recuperarii creditului. Nu a fost chemat nici in instanta , decat EOS KSI au facut cateva notificari incepand cu 2012 , ca in anul 2013 sa fie incuviintata cererea de executare silita, la care s-a trecut printr-o notificare a executorului judecatoresc abia acum pe 29 ian 2015!
Multumesc anticipat
Se prescrie in 3 ani de la data ultimei date scadente sau daca a fost declarant scadent anticipat de la acea data. Trebuie vazut contractul de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa atac o executare chitoiu chitoiu Servus . Iata faptele : am primit o instiintare de executare datata din data de 7 ian 2015 pentru un credit din 2004 , nu al meu , insa eu fiind girant . Din ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita martinell martinell Servus tuturor . Raman dator celor ce ma pot lumina . In anul 2004 am luat un credit de nevoi personale de la o banca ....credit ce nu l-am putut achita din ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)