Buna seara.In urma unei boli contactate medicul mi-a interzis lucrul in santier , am anuntat conducerea societatii care a fost deacord sa-mi desfasor activitatea in continuare in sediul firmei iar acum la interval de patru ani m-i se cere sub forma unei amenintari voalate cu desfacerea contractului de munca sa ma reantorc intr-un santier inafara Bucurestiului in niste conditii pe care sanatatea mea nu l-e permite ( santierul este militarizat ). As dori sa stiu cum pot contracara acest abuz din partea firmei unde lucrea chiar pe cale judecatoreasca daca va fi nevoie.Mentionez ca efectuez controale medicale periodice anuale si am toate documentele care atesta starea mea de sanatate.Va multumesc.
Ati uitat sa faceti oprecizare zic eu esentiala cand au fost de acord sa lucrati in cadrul firmei si nu ati mai desfasurat activ de santier v-au scimbat functia , postul ,fisa postului difera de la o meserie la alta,vreun act aditional la cim ?
Nu prea aveti cum sa contracarati asa ceva, decat prin prezentarea unor noi acte medicale care sa mentioneze imposibilitatea dvs de a lucra in acele conditii.
Buna dimineata. Da domeniul de activitate a fost schimbat respectiv am devenit lucrator desemnat in cadrul serviciului SSM din cadrul societatii , am facut cursurile de inspector ssm si cadru tehnic psi dar nu in ultimul rand cu toate ca nu este legal sunt prin decizie si sef parc auto si sef compartiment mecano-energetic. Ulterior ca sa degrevez anumite persoane din cadrul firmei am fost numit tacit adica fara decizie si administrator al sediului firmei si al unui pl al acesteia (trebuie sa ma ocup de toate activitatile ce implica alergatura , plati , dezinsectii , reparatii , etc fireste activitatile importante ce pot conduce la recompense sunt dezbatute si decizionate de cine mi-a predat respectiva activitate ). Referitor la fisa postului mi-am facut-o singur cu activitatile pe care l-e desfasor actual , fireste la solicitarea conducerii dar am ramas tot cu fisa de post veche in care sunt sef brigada.
Buna dimineata. Dupa cum am spus am documentele medicale care atesta ca nu pot desfasura activitati in frig , umezeala , curent , praf ,etc si internarile aferente. La schimbarea locului de munca respectiv santier sediu am prezentat sefui de serviciu unde am fost realocat o copie prin care era atestata starea mea de sanatate cat si interdictia de a mai lucra in conditiile unui santier. Unde credeti ca ar trebui sa depun aceste acte avand in vedere amenintarea voalata din partea conducerii ( cunostea situatia , a acceptat-o ,dar acum se pare ca manifesta o amnezie totala) ?Va multumesc.
Responsabil ssm
adrian65
Sunt angajat, la o firma care este subantreprenor in cadrul unui proiect de constructii, cu C.I.M. <Inspector SSM> si cu decizie de <Lucrator desemnat ... (vezi toată discuția)