avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere cu numere de inmatriculare provizorii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere cu numere de inmatriculare provizorii expirate

am condus masina de firma cu numerele provizorii expirate. am fost oprit de politie mi-au retinut permisul si numerele. am cerut sa fiu escortat de politie pana la sectie sa pot lasa masina in siguranta deoarece masina era plina cu marfa de valoare si locul in care am fost oprit era un drum de munte fara nici o casa in zona..politistii nu au vrut sa ma insoteasca si am decis sa plec pe proprie raspundere pana la un client sa imi las masina in adapost la el...doar ca pe drum am fost oprit dinou de politie..ce ma intereseaza ii timpul in care imi va fi retinut permisul si pedeapsa pe care o risc
Cel mai recent răspuns: Kozminel , utilizator 10:58, 16 Septembrie 2017
In cazul infractiunii prev. de art 334 alin. 1, dovada înlocuitoare se da cu drept de circulaţie pentru o perioadă de 15 zile iar ulterior se poate prelungi dreptul de circulatie de catre procuror, asa prevede legea.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
In momentul de fata aveti 2 dosare penale si este greu de spus daca procurorul va dispune 2 solutii de netrimitere in judecata la amandoua, daca aveati doar primul dosar erau sanse, asa, este posibil sa fii trimis in judecata
dar totusi as avea sanse cat de mici sa nu fiu trimis in judecata? sau imi dea neinceperea urmarii penale la amandoua? sau daca imi da doar pentru un dosar as avea sanse sa nu mi se anuleze permisul chiar daca imi da urmarire penala pentru un dosar?
in cazul in care vreau sa depun un memoriu unde trebuie sa il depun la parchetul de pe langa judecatoria in raza caruia am dosarele? trbuie facut online sau in scris? si trebuie facut cu trimitere catre procurorul respectiv?
Depuneti acte in circumstantiere in aceasta faza.
ce ii cel mai bine sa cer audienta la procuror sau sa fac memoriu?

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere expirate, doua abateri! va rog ajutati-ma cu un sfat Robertrobi Robertrobi Buna seara. As avea o intrebare , In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate dodo7 dodo7 Buna tuturor! In data de 23 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie si mi-au cerut dovada de cirulatie provizorie, aceasta fiind expirata mi s-a ... (vezi toată discuția)