Buna ziua!
Sunt in proces civil cu angajatorul pentru anularea suspendarii CIM.Avocatul meu a cerut angajatorului plata drepturilor salariale de la data suspendarii CIM.Angajatorul sustine ca cererea este fara obiect deoarece eu am prezentat certificate de concediu medical de la data suspendarii,pana in prezent.Daca instanta considera justificata cererea mea pot sa beneficiez de plata drepturilor salariale si a celorlalte drepturi in conditiile in care in aceasta perioada eu am fost in concediu medical?
Vamultumesc!
Daca ati fost in concediu medical nu aveti cum sa primiti salariu, ci doar indemnizatia pentru incapacitatea temporara de munca.
Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.
De asemenea, daca prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contractul individual de munca sau prin regulamentul intern al angajatorului exista prevazute si alte drepturi pe durata suspendarii ,atunci veti beneficia si de acestea ..
Vechime munca
getab68
Buna seara,
De 15 luni sunt in concediu medical cod 14. Aceste zile de concediu medical sunt trecute ca si vechime in campul muncii ?
Dupa 18 luni de ... (vezi toată discuția)