avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare vanzare-cumparare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare vanzare-cumparare teren extravilan

Buna ziua,as vrea sa cumpar teren extravilan si nu stiu ce acte trebuie sa aiba vanza-torul,si cat dureaza formalitatile legate de transcriere.Daca ma puteti lamuri,as infiinta o exploatare agricola ca persoana fizica si nu stiu de ce documente am nevoie si daca dureaza mult pana le obtin.Va multumesc,cu stima adi s.

Alte discuții în legătură

Procura pentru cumpararea unui teren- acte necesare criscris77 criscris77 buna ziua,vreau sa cumpar un teren,dar nu ma pot ocupa eu.sa vrea sa fac o procura cuiva sa cumpere in numele meu.la notar este nevoie doar de buletin sau si ... (vezi toată discuția)
Trecere teren invravilan in teren etravilan IrinaDinescu IrinaDinescu Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren care in acte este trecut teren intravilan. Proprietarul poate sa-l treaca din intravilan in extravilan agricol doar ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)