avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poti afla daca un bun imobiliar este girat?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poti afla daca un bun imobiliar este girat?

Care ar fi modalitatea legala de a afla daca o propietate este girata la o instituitie bancara, daca propietarul nu avertizeaza in acest sens,pentru a evita ulterioarele complicatii privind un eventual sechestru.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:35, 1 Februarie 2015
Cereti Extras de informare de la Cartea Funciara. Costa 100 de lei si poate fi cerut de oricine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garsoniera elena matei elena matei Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera de la o persoana fizica ,in garsoniera acum nu sta proprietarul .,sta unchiul proprietarei de drept,va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)
Pentru a dona o parte dintr-o suprafata cu titlu de proprietate trebuie intabulata toata suprafata ? zumzi2 zumzi2 O ruda are un titlu de proprietate format din cateva parcele, din care cu multi ani in urma a donat o parcela, si nu imi dau seama daca au fost intabulate ... (vezi toată discuția)