avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asociat CMI
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asociat CMI

Buna ziua!
As vrea sa ma lamuriti in legatura cu o situatie: sunt medic si pentru contractele de colaborare se solicita PFA. Am auzit ca se poate apela la o solutie similara dar care nu implica aceleasi proceduri ca in cazul infiintarii unui PFA prin asociere la un CMI.
V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura e veridica informatia si cum se procedeaza mai exact.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: OanaNistor , utilizator 12:19, 1 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare/ prestare servicii in vederea participarii la licitatii cessyghe cessyghe Va rog sa-mi lamuriti urmatoarea situatie: pentru a dovedi capacitatea tehnica si profesionala, in vederea participarii la o licitatie, este suficienta ... (vezi toată discuția)
Cat trebuie sa plateasca angajatorul pentru contractul meu part time de 2 ore? Samicri Samicri Buna ziua, Sunt medic rezident si am incheiat contractul de munca cu spitalul la care voi lucra ( angajatorul fiind MS ). Pentru acest contract voi plati ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor/... ce urmeaza? florink florink buna ziua ! V-as ruga sa ma ajutati cu niste informatii. De curand am infiintat o societate comerciala. Am apelat la o firma de infiintari societati, ... (vezi toată discuția)