Buna ziua! Mi s-a comunicat de catre Judecatorie sa achit taxa judiciara de timbru (contestatie la executare) in valoare de aproximativ 160 lei, datare 17 decembrie 2014. Primita la sfarsitul lunii. Am facut cerere de ajutor public judiciar, s-a aprobat in Camera de Consiliu. Pe 30 ianuarie 2015 mai primesc o comunicare prin care mi se pune in vedere sa achit taxa judiciara -valoare identica. In plus, mentiunea sa raspund la intampinarea depusa, probabil de parat. Intrebarea mea este: daca am platit o data, mi se mai cere iar? Gandesc, sper sa ma insel, ca in cerere (contestatie) am solicitat anularea intregii executari silite si a incheierilor executorului judecatoresc. Sunt doua capete de cerere? Multumesc.
Multumesc. Da, maine ma duc la Judecatorie sa verific dosarul. De fapt fac cerere. Nu stiu daca mi-l da pe loc.
Am uitat sa aduaug ca termenul de judecata este fixat pentru 18 februarie, dar vreau sa verific dosarul mai inainte sa vad ce intampinari au pus executorul si firma de recuperare. Ca in ultima adresa mi se cere sa dau raspunsuri la intampinare.