avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa judiciara
Discuție deschisă în Executare silită

taxa judiciara

Buna ziua! Mi s-a comunicat de catre Judecatorie sa achit taxa judiciara de timbru (contestatie la executare) in valoare de aproximativ 160 lei, datare 17 decembrie 2014. Primita la sfarsitul lunii. Am facut cerere de ajutor public judiciar, s-a aprobat in Camera de Consiliu. Pe 30 ianuarie 2015 mai primesc o comunicare prin care mi se pune in vedere sa achit taxa judiciara -valoare identica. In plus, mentiunea sa raspund la intampinarea depusa, probabil de parat. Intrebarea mea este: daca am platit o data, mi se mai cere iar? Gandesc, sper sa ma insel, ca in cerere (contestatie) am solicitat anularea intregii executari silite si a incheierilor executorului judecatoresc. Sunt doua capete de cerere? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 13:34, 1 Februarie 2015
Daca existau 2 taxe de timbru vi s-ar fi pus de la inceput in vedere acest fapt.

Eu cred ca e o greseala si cel mai bine ar fi sa mergeti in instanta si sa verificati dosarul.
Multumesc. Da, maine ma duc la Judecatorie sa verific dosarul. De fapt fac cerere. Nu stiu daca mi-l da pe loc.
Am uitat sa aduaug ca termenul de judecata este fixat pentru 18 februarie, dar vreau sa verific dosarul mai inainte sa vad ce intampinari au pus executorul si firma de recuperare. Ca in ultima adresa mi se cere sa dau raspunsuri la intampinare.
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) LDMUNTEANU LDMUNTEANU Complet: Camera de Consiliu Tip solutie: anuleaza cererea; Solutia pe scurt: Anuleaza cererea formulata de reclamantul .....Cu drept de cerere de reexaminare ... (vezi toată discuția)