avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... cerere de chemare in judecata in materia plagiatului
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

cerere de chemare in judecata in materia plagiatului

Buna ziua.

Ma ajuta si pe mine cineva va rog cu un model de cerere in judecata in materia plagiatului?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ellaally , utilizator 15:21, 1 Februarie 2015
E vorba de legea dreptului de autor. In rest, orice model de pe net e OK, fiind adaptabile spetei Dvs.
Va recomand sa va consultati cu un avocat.
multumesc oricum. aveam nevoie de un model pentru a - l prezenta la facultate
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
ellaally, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Băiatul meu are 19 ani și este student la zi. a primit pensie ... Lorenanicoleta Lorenanicoleta Băiatul meu are 19 ani și este student la zi. A primit pensie alimentara pe toată perioada și în prezent. Tatăl ma rugat sa nu mai deschid proces pentru ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)
Ordonanţă preşedinţială Martonze Martonze Într-o cauză privind autoritatea părintească, o instanţă decide schimbarea domiciliului minorului la tată, tată care l-a ţinut ilegal timp de 1 an, ... (vezi toată discuția)