avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

am o intrebare, eu lucrez in afara tarii si banii castigati ii tin intr-un cont bancar in aceasta tara unde lucrez.Acum eu as vrea sa transfer banii intr-un cont pe care il am deschis la o banca in Romania,intrebarea mea este daca eu sunt obligat sa declar sau sa justific suma de bani, ptr ca nu stiu,legile in Romania se schimba de la zi la zi,trebuie sa platesc impozit ptr suma de bani pe care o transfer?
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 09:55, 2 Februarie 2015
Depinde de suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt persoana fizica. mr.renzo mr.renzo Am si eu o intrebare.. daca ma poate ajuta cineva.. eu sunt persoana fizica , lucrez cu o firma din austria.. ei imi trimit bani prin cont bancar din austria ... (vezi toată discuția)
Freelancer in domeniul it: cum platesc impozitul pe venit? Catalin981 Catalin981 Buna ziua. As avea citeva intrebari, pentru cei care sint familiarizati cu domeniul, legate de plata impozitului pe venituri realizate din activitatea de ... (vezi toată discuția)
Parere/sfat - pot folosi contul de salariu pentru a primi bani din strainatate? aureliapopescu aureliapopescu Prietena mea este plecata in Suedia si vrea sa trimita de acolo o suma de bani., pentru asta trebuie sa deschid eu un cont aici. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)