avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Limita de varsta pentru 46 de ani vechime cu gradul 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Limita de varsta pentru 46 de ani vechime cu gradul 1

Buna seara! As avea si eu o intrebare, daca un unchi are 46 de ani vechime cu grupa 1 si are acum 57 de ani, la cati ani ar trebui sa-si depuna dosarul pentru pensionare? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: angela03 , utilizator 12:14, 4 Februarie 2015
Precizati cati ani de grupa I-a are.
A inceput sa lucreze in grupa 1 la 11 ani ?
Cu perioada suplimentara la vechimea in munca(6 luni/an)poate avea 46 de ani de stagiu.
Asa este, 46 de ani este perioada de stagiu, imi cer scuze ca am omis asta,va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa a ii a de muncã victoritaduma victoritaduma Bună ziua, Unchiul meu a lucrat 26 de ani cu grupa a II a de muncă. Acum vrea să iasă la pensie dar nu are anii, are 60 împliniți în februarie. La ... (vezi toată discuția)
Legislatie iulianapaduret iulianapaduret Buna seara! Poate ma ajuta cineva sa calculez vechimea in munca: 1 an si 5 luni=necalificat/practicant(prelucrarea lemnului) 5 ani si 2 ... (vezi toată discuția)
Armata ca si vechime in munca floring2000 floring2000 Va rog , dacă vreţi,sa-mi răspundeţi la mail multe întrebări : În anul 1983 am terminat liceul şi am mers in armata 9 luni la T.R. După armată, ... (vezi toată discuția)