avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar la firme fara activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar la firme fara activitate

salut,
am o firma infiintata in 2004, dar din cauza unor probleme i-am suspendat activitatea pentru 3 ani in 2005. Nu am vrut sa o desfiintez in ideea ca poate ar mai fi posibil sa pot sa activez, dar acum cu impozitul forfetar sunt deja foarte derutat. Impoztul acela mizerabil se plataste in transe? Am inteles ca o noua suspendare nu ar mai fi posibila. O desfiintare ar costa destul de mult. Ma poate ajuta cineva cu o idee, ce asputea face? Oricum cu actiunea asta a noului guvern a inceput sa imi fie o mare scarba de toti politicienii din tara asta, in masa.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 08:22, 13 Iunie 2009
din pacate nu aveti alta solutie decat lichidarea societatii sau sa gvsiti pe cineva interesat de preluarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma cu datorii. maryan1970 maryan1970 Buna ziua. Am o firma infiintata in 2005 (unic asociat). Am avut activitate in primii 2 ani. In ultimii 2 ani nu am mai avut activitate dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl cu 1/2 actionari straini ginapetreus ginapetreus Buna seara. Mama mea este actionara unei firme cu 4 actionari (2 romani si 2 francezi), care in perioada 2005-2008 si-a suspendat activitatea. Acum, ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Pls help. multumesc anticipat dianap_euro dianap_euro Va rog, sunt disperata, ajutati ma. speta e urmatoarea: un srl infiintat in iulie 2007 ( apare p recom si pe site mf ca activ), 2 asociati, unul dintre ei e ... (vezi toată discuția)