avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unui srl-d(debutant)
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unui srl-d(debutant)

Este obligatoriu ca persoana care infiinteaza un srl-d sa aiba varsta pana in 35 de ani?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:20, 2 Februarie 2015
Nu mai exista limita de varsta. Gasiti modificarea OUG 6/2011 la urmatorul link:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - limita 35 ani? cameliaczeran cameliaczeran Buna aziua, va rog sa ma ajute cineva cu o informatie despre in fiintarea unei scietati (nu stiu de ce natura - oricare) care ar fi sprijinit de vreun ... (vezi toată discuția)
Srl-d- persoanele care au lucrat pe baza de contract in strainatate pot infiinta un srl d? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Am citit cateva dintre articolele si postarile de pe acest website in legatura cu infiintarea unui SRL-D si am inteles ca unul dintre documentele ... (vezi toată discuția)
Srl-d si pfa asigurari valyb valyb Buna ziua, Ma adresez si eu dvs cu urmatoarea intrebare. Doresc sa imi infiintez un SRL-D. Ideea este ca momentan detin si un PFA pe asigurari pentru ca ... (vezi toată discuția)