avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere violare de domiciliu

Buna ziua,
Soacra mea are o casa si este in proces de partaj cu sora dansei ,eu in calitate de nora am fost la casa respectiva fara soacra mea dar cu acordul ei.Sora dansei a chemat politia si a depus plangere impotriva mea pt violare de domiciliu este legal acest lucru.Mentionez ca inca nu sa impartit nimic adica partajarea nu sa facut.
Ce implica acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:41, 2 Februarie 2015
Duceti-va cu martori si demonstrati ca ati avut acordul celuilalt coproprietar. Violarea de domiciliu inseamna patrunderea fara drept intr-o locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in calitate de nora nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua,soacra mea are o casa la tara mostenire de la partinti, este in proces de partaj cu sora dansei ,eu ca nora pot intra in acea casa si curte cu ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu? aladdin aladdin Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta. Doi parinti si doi copii(majori, fiecare la casa lui). Mama decedeaza, se dezbate mostenirea. Casa parinteasca si ... (vezi toată discuția)
Intrebare lilinimat lilinimat buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent: stau intr-o casa care e pe numele meu si al fostului sot. El este proprietar pe jumatate de casa dar nu ... (vezi toată discuția)