avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire in calitate de nora
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire in calitate de nora

Buna ziua,soacra mea are o casa la tara mostenire de la partinti, este in proces de partaj cu sora dansei ,eu ca nora pot intra in acea casa si curte cu acordul soacrei mele,pentru ca sora dansei spune ca eu nu am niciu drept sa intru in curte si casa ,ba mai mult de atat vrea sa-mi faca plangere la politie pt violare de domiciliu poate sa faca acest lucru.
Cel mai recent răspuns: nedelcu81 , utilizator 13:07, 2 Septembrie 2014
In principiu , soacra si sora dansei sunt propietare , deci ele dispun de propietatea respectiva. Pt. ca sunt in proces de partaj , asta inseamna ca stapanesc impreuna , in devalmasie , nu este stabilita partea exacta, fizica , sa zica vreuna ca e a mea bucata asta de casa , sau de aici din curte pana la poarta , etc . Va poate ameninta , dar nu poate sa spuna in ce loc din curte nu aveti voie , iar dvs. aveti voie de la soacra dvs. Insa , nu e bine sa pastrati asemenea relatii tensionate intre rude , mai ales daca urmeaza sa stati in vecinatate.
Sa inteleg ca totul ramane la stadiu de amenintare , plangere la politie nu poate sa faca atat timp cat eu am acordul soacrei de a intra pe proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere violare de domiciliu nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua, Soacra mea are o casa si este in proces de partaj cu sora dansei ,eu in calitate de nora am fost la casa respectiva fara soacra mea dar cu acordul ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar (mostenire) nedelcu81 nedelcu81 Soacra mea detine o casa la tara mostenire de la partinti ,in momentul de fata este in proces de partaj cu sora sa ,pt ca aceasta nu a vrut sa imparta ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua, Soacra mea a mers in instanta pt partaj judiciar cu sora ei,procesul inca nu a inceput ,dar sora acesteia a inceput sa-si imparta camerele ,sa ... (vezi toată discuția)