avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj judiciar

Buna ziua,

Soacra mea a mers in instanta pt partaj judiciar cu sora ei,procesul inca nu a inceput ,dar sora acesteia a inceput sa-si imparta camerele ,sa renoveze 2 dintre ele ,binenteles fara acordul soacrei mele,sa inchida 2 camere fara ca soacra mea sa poata intra in ele ,adica sa faca dreptate asa cum considera ia de cuvinta.Intrebarea mea este are voie sa aduca modificari ,renovari etc. locuintei fara acordul soacrei mele atat timp cat ele se afla in proces de partaj.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 16:38, 13 August 2014
Sunt de acord, nu trebuia sa faca aceste lucrari.
Si ce pot face mai departe? Pot reclama undeva acest lucru.
Puteti cere desfiintarea constructiilor facute si aducerea imobilului la stadiul care era.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar (mostenire) nedelcu81 nedelcu81 Soacra mea detine o casa la tara mostenire de la partinti ,in momentul de fata este in proces de partaj cu sora sa ,pt ca aceasta nu a vrut sa imparta ... (vezi toată discuția)
Impartirea unui apartament mostenit george1972 george1972 Cele mai urite procese sunt acelea la care se ajunge din cauza neintelegerii fratilor.Sotul meu au mostenit impreuna cu fratele si sora lui doua apartamente. ... (vezi toată discuția)
Mostenire in calitate de nora nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua,soacra mea are o casa la tara mostenire de la partinti, este in proces de partaj cu sora dansei ,eu ca nora pot intra in acea casa si curte cu ... (vezi toată discuția)