avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar (mostenire)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar (mostenire)

Soacra mea detine o casa la tara mostenire de la partinti ,in momentul de fata este in proces de partaj cu sora sa ,pt ca aceasta nu a vrut sa imparta mostenirea prin notar ,de cat a aflat de proces a inceput razboiul ,a incuiat 2 camere pe care ea le-a crezut de cuvinta sa si le insuseasca de la sine putere ,soacra mea ne mai avand aces in ele ,a zidit o usa dintre camere ca ea sa nu mai poata intra in cele 2 camere.
Are dreptul de a bloca accesul soacrei in cele 2 camere,mentionez ca nu sa impartit nimic nici macar verbal.
Instanta va hotara care incaperi vor fi atribuite partilor , dupa efectuarea unei expertize .Mostenitorii au aceleasi drepturi pana la partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in calitate de nora nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua,soacra mea are o casa la tara mostenire de la partinti, este in proces de partaj cu sora dansei ,eu ca nora pot intra in acea casa si curte cu ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua, Soacra mea a mers in instanta pt partaj judiciar cu sora ei,procesul inca nu a inceput ,dar sora acesteia a inceput sa-si imparta camerele ,sa ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)