avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Activitate independenta ocazionala finantata din ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Activitate independenta ocazionala finantata din credite sau din primul venit permanent

Buna ziua,

am un cui in talpa care ma chinuie de ceva vreme. Acum ca v-am descoperit o sa va rog mult sa ma lamuriti. Am un venit permanent ca angajat , cu toate cele taxe platite de firma si inca un venit ocazional pe raspunderea proprie din activitatea de vanzare a produselor pe care tot eu le fabric. Ca sa imi cumpar materiale si scule pentru activitatea aceea independenta am folosit bani din creditele pe numele meu si bani din venitul permanent. Cu alte cuvinte ma finantez singur pentru ca banii din acea activitate independenta sunt putini si vin cand vand. Va rog sa imi spuneti cum inregistrez aceste cheltuieli in contabillitate. Detin si un cont in banca pentru activitatea independenta si alte conturi pe persoana fizica. Va multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

O persoana fizica poate sa vanda unei alte persoane fizice bunurile propri? Vatcaemilia Vatcaemilia Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot sa vand lucrurile copilului si jucariile lui altei persoane fizice din alta localitate. Vreau sa pun anunt pe un site ... (vezi toată discuția)
Vanzare materii auxiliare adrianabresug adrianabresug o societate cu obiect activitate fabricare tamplarie lemn are materii auxiliare pe stoc pe care nu le mai foloseste in procesul de productie .Putem vinde ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa sebisibiu sebisibiu 1. Sunt PFA si vreau sa intreb daca cumpar un calculator \"pe firma\" si il decontez anul acesta, dupa cat timp pot sa il vand? Daca il vand trebuie sa ... (vezi toată discuția)