actuala mea iubita, viitoare sotie in 2016, are 2 credite de nevoii personale pe numele ei, insa luate pentru fostul iubit.
Fostul iubit, ca sa ii faca rau nu mai plateste aceste credite si normal banca o executa silit pe ea.
Pentru moment ea nu are nimic pe nume, deci nu prea are ce sa ii i-a, decat 1/3 din salariu.
Intrebarile mele ar fi:
1. Dupa casatorie, automat tot ce am eu pe nume v-a fi si al ei, atunci risc ca eu sa pierd acele bunurii prin executare silita de la creditele ei?
2. Ce solutii ar fi ca aceste credite sa ii fie trecute fostului iubit pe nume? Evident daca este posibil sa il obligam sa faca treaba asta, deoarece de buna voie sigur nu v-a dori.
1. Puteti alege regimul matrimonial al separatiei de bunuri.
2. Nu poate transfera crediele pe numele altei persoane, trebuie sa achite creditul.
Trebuie sa il convingeti pe ex-iubit sa obtina un credit cu care sa achite creditele luate de actuala dvs. iubita, cam greu. Sau il poate da in judecata daca are martori ca creditele au fost luate ptr el.
Credit ipotecar
tinatinatina
Buna ziua,am o intrebare:m am casatorit de cateva luni,actualul meu sot ,a mai fost casatorit si a divortat acum doi ani,cu fosta sotie a avut o locuinta ... (vezi toată discuția)