avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... creante- mod de calcul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

creante- mod de calcul

daca apartamentul este bun propriu al fostei sotii pentru ca ea a platit inainte de casatorie un avans de 10% iar diferenta a fost platita de mine in timpul casatoriei in baza unui contract de imprumut poate cineva sa-mi spuna daca creantele se calculeaza la ---valoarea imprumutului din anul 1995 (9.000.000.lei fare dobanda-22.000.000. lei cu dobanda aferenta)sau la valoarea de piata actuala? 140.000.euro
astept raspuns urgent va multumesc
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 22:01, 11 Iunie 2009
La valoarea actualizata a imprumutului, intrucat dvs. aveti un drept de creanta pentru sumele avansate cu titlu de imprumut a.i. sotia sa-si poata achita datoria catre vanzator, si nu o cota de 90 % din dreptul de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante apartament laurentiu68 laurentiu68 Ma numesc ispas laurentiu am terminat divortul iar acum sunt la partaj. vreau sa va expun problema cat mai concis pentru a vedea si dumneavoastra daca ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament laurentiu68 laurentiu68 Ma numesc ispas laurentiu am terminat divortul iar acum sunt la partaj. vreau sa va expun problema cat mai concis pentru a vedea si dumneavoastra ... (vezi toată discuția)
Calcul creante laurentiu68 laurentiu68 buna ziua partaj apartament daca fosta sotie a achitat inainte de casatorie avans 10%din valoarea apartamentului pe care l-a contractat de la romconfort ... (vezi toată discuția)