avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare imobil cu 2 coproprietari
Discuție deschisă în Executare silită

Executare imobil cu 2 coproprietari

Se poate executa un imobil de catre o banca,tinand cont de faptul ca imprumutatul este coproprietar la acest imobil?Ambii coproprietari au semnat contractul de ipoteca.
Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:11, 2 Februarie 2015
Din cate stiu eu si imi cer scuze daca gresesc, daca amandoi copropietarii au semnat ca giranti,da se poate executa un imobil , imobilul putea fi pus ca garantie doar cu acordul ambilor proprietari si in cazul de fata ambii ati semnat,deci da se poate .
Sunt de acord ,insa daca eu ca si coproprietar nu am avut cunostinta despre situatia creditului,banca nu ar fi fost obligata sa ma informeze si pe mine?
Ba da ar fi fost obligata sa instiinteze toate partile despre demersul lucrurilor .
ce pot face acum?am inteles ca titlul executoriu prin care s-a incuviintat executarea silita este din noiembrie 2014,iar in ianuarie pe 27 a aflat de la angajator ca-i va fi poprit si salariul(este vorba de imprumutat).Tot acum in ianuarie am fost anuntata si eu ca si coproprietar dar nu de banca sau executor ci de titularul creditului ,respectiv persoana cu care detin imobilul 50%.
Pot face contestatie la executor ?
In ce conditii?Ce as putea obtine acum?
Inteleg ca dvs nu aveti nicio calitate in contractul de credit, despre ce sa va instiinteze ? Dvs ati fost de acord sa aveti ipoteca pe casa. Daca ratele nu se platesc, ramaneti fara casa, nu aveti despre ce sa fiti instiintat/a decat atunci cand se pune in vanzare locuinta.
Vreti sa contestati, ce anume ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare in "calitate" de garant ipotecar DanLo DanLo In 2007 am contractat un credit bancar persoane fizice punand ca ipoteca casa parintilor mei. Incepand cu anul 2011 am fost pus in imposibilitatea de a ... (vezi toată discuția)