avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reluare activitate firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reluare activitate firma suspendata

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii, eventual sa-mi spuneti baza legala pentru urmatoarea situatie: am avut un SRL platitoare de tva si impozit pe profit la data suspendarii temporare a activitatii si am solicitat regimul derogatoriu, inca nu s-a terminat perioada de suspendare, dar administratorul doreste reluarea activitatii. Ma intereseaza ce pasi trebuie sa urmez la administratia financiara. (Din ce am citit, eu inteleg ca in termen de 10 zile de la depunerea cererii la ONRC trebuie sa depun 010 cu imp micro si inregistrarea in scopuri de tva si solicitarea iesirii din regimul derogatoriu). Multumesc

Alte discuții în legătură

Activitate suspendata declaratii catibo catibo am activitate suspendata dei 01.08.2010. in luna mai 2011 vreau sa reincep activitatea. momentan sunt trecut ca platitor de impozit pe profit. trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Impozit profit firma suspendata vioery vioery Mi/a venit o instiintare precum ca n/am depus impozitul pe profit ,dar firma mea e suspendata temporar.Ce se poate intampla ,stiind ca trebuia depusa pana pe ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)