avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii fiscale profesii liberale (psiholog)
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii fiscale profesii liberale (psiholog)

buna ziua,
o profesie liberala , psiholog mai exact, trebuie sa depuna declaratia d392b?
sunt neplatitor de TVA, in sistem real, din august 2013. detin registrele : inventar si jurnalul de incasari si plati. (asa mi s-a spus de la ANAF cand am fost sa le stampileze).

va multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
alina_sava, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina_sava , utilizator 18:47, 2 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
nu am eliberat facturi, doar chitanta. lucrez cu persoane fizice(recrutare si evaluare psihologica bone si menajere).
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
alina_sava, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - formular 220 + 070 wasssu wasssu 1. Legat de formularul 220, ce trec la punctul II. 9 Document de autorizare? Cand am infiintat pfa-ul am primit certificatul de inregistrare, certificat ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b cris_cris08 cris_cris08 Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru completarea declaratiei 392 B iau in calcul doar achizitiile pe baza de factura sau si cele pe baza de bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Registre necesare pfa sistem real ipproiect ipproiect Buna ziua, am un PFA in sistem real neplatitor de TVA si as dori sa stiu ce registre trebuie completate (pe forum am citit diferite pareri - intrari iesiri, ... (vezi toată discuția)