avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de revizuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de revizuire

Sunt in proces cu angajatorul pentru recunoasterea, si a perioadei de mijloc a activitatii mele identice-similare cu grupa superioara, ca si cele de la extremele activitatii. Am pierdut la fond. Am depus la apel o adeverinta determinanta, insa acesta nu a fost amintita in hotararea de la apel, care a fost tot in defavoarea mea. In temeiul NCPC, art 509, alin1, pc. 5, am depus cerere de reviziure in 30 zile, pe motiv ca nu s-a tinut cont de proba de la apel. Ar fi admisa cererea, sau ce sanse ar mai fi daca va veni respigerea ei? Astazi am avut intalnirea si au spus ca se vor pronunta daca a fost admisa cererea de reviziure. oricum, au parut uimiti judecatorii, cand au rasfoit dosarul si au vazut adeverinta fata de care nu au fost facute precizari in hotararea de la apel, aceasta fiind acolo dinainte de hotararea de la apel. multumesc celor care imi vor raspunde. Avocatul poporului! Multumesc de prim raspuns, dar intrebarea primordiala era daca lipsa precizarilor din hotarare de la apel fata de proba determinanta de la dosar depusa la apel inainte de hotarare, poate face admisibila cererea de revizuire. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Februarie 2015
silvica1940, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:52, 2 Februarie 2015
Daca se respinge revizuirea, nu mai aveti alta cale de atac. Deja revizuirea este cale extraordinara de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac sentinta definitiva si irevocabila marius_cretoiu marius_cretoiu In data de 15.06.2016 am avut infatisarea la apelul intentat de mine in urma sentintei de divort data de judecatorie, sentinta pe care o consider ilegala si ... (vezi toată discuția)
Cai de atac extraordinare, dupa contestatia in anulare la curtea de apel? SIE SIE Nu sunt multumit de respingerea contestatiei in anulare de curtea de apel.Unde pot ataca la contencios adtiv si fiscal obligarea mea de a achita cass-ul? (vezi toată discuția)
Putere de lucru judecat caradis caradis Buna ziua. Pot depune cerere de Recurs in interesul legii daca abia dupa un an si jumatatate am observat ca doua decizii ale aceleasi instante sunt contrare ... (vezi toată discuția)