Sunt in proces cu angajatorul pentru recunoasterea, si a perioadei de mijloc a activitatii mele identice-similare cu grupa superioara, ca si cele de la extremele activitatii. Am pierdut la fond. Am depus la apel o adeverinta determinanta, insa acesta nu a fost amintita in hotararea de la apel, care a fost tot in defavoarea mea. In temeiul NCPC, art 509, alin1, pc. 5, am depus cerere de reviziure in 30 zile, pe motiv ca nu s-a tinut cont de proba de la apel. Ar fi admisa cererea, sau ce sanse ar mai fi daca va veni respigerea ei? Astazi am avut intalnirea si au spus ca se vor pronunta daca a fost admisa cererea de reviziure. oricum, au parut uimiti judecatorii, cand au rasfoit dosarul si au vazut adeverinta fata de care nu au fost facute precizari in hotararea de la apel, aceasta fiind acolo dinainte de hotararea de la apel. multumesc celor care imi vor raspunde. Avocatul poporului! Multumesc de prim raspuns, dar intrebarea primordiala era daca lipsa precizarilor din hotarare de la apel fata de proba determinanta de la dosar depusa la apel inainte de hotarare, poate face admisibila cererea de revizuire. Multumesc