In data de 15.06.2016 am avut infatisarea la apelul intentat de mine in urma sentintei de divort data de judecatorie, sentinta pe care o consider ilegala si imorala. In timpul sedintei din cadrul apelului, presedinta de sedinta a spus raspicat ca in acea zi va pronunta o sentinta definitiva si irevocabila. Am simtit respectiva afirmatie ca o amenintare. Pronuntarea s-a amanat pentru data de 29.06.2016.
Daca se va da o sentinta definitiva si irevocabila care ar fi in defavoarea mea, care ar fi caile de atac pe care le-as putea efectua ?
Multumesc.
In cazul meu nu este vorba numai de nemultumirea mea in legatura cu sentintele date de judecatorie si probabil sentinta data de tribunal, dar instantele de judecata nu tin cont de probele depuse la dosar, desi le-au admis in instanta de fond...
Impotriva unei hotarari judecatoresti definitive puteti exercita de principiu,caile de atac extraordinare:contestatia in anulare(art.503-508 NCPC) si /sau revizuirea(art.509-513 NCPC)dar, numai ptr.motivele strict si limitativ prevazute in aceste texte de lege.