avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

daca am inmatriculat o masina in decembrie 2010 mai pot recupera taxa auto
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:54, 11 Februarie 2015
Puteti sa va adresati instantei cu cerere de restituire dupa ce parcurgeti procedura prealabila a solicitarii restituirii de la fisc.
Da, va puteti adresa instantei de judecata.
Ultima zi in care va veti putea adresa instantei, fara a fi intervenit prescrierea dreptului d-voastra, este 31.12.2015.
Inainte de a va adresa instantei, trebuie sa parcurgeti procedura prealabila.
Fiind un caz cu ,,sens unic" (n-aveti cum pierde!), va sfatuiesc sa apelati la un avocat.
Onorariul nu va fi mare (este un ,,drum batut", cam ca si doctoratul lui dottore, se rezolva cu copy-paste) si il veti recupera la sfarsitul procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto simall simall am platit taxa de poluare in ianuarie 2012,pt. un autoturism cu numere de ungaria,cam 900 ron,am inscris-o pe romania.pot sa imi recuperez banii dati pe taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare colaborator colaborator Doresc sa achizitionez un autoturism din Italia.Pentru a fi inmatriculat mi se cere sa platesc taxa de poluare.Stiu ca exista o rezolutie a Consiliului Europei ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)