avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Legea contabilitatii actualizata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legea contabilitatii actualizata

In conformitate cu art.10(2), un contabil cu studii medii nu mai poate conduce evidente contabile? Calitatea de contabil autorizat dar membru CECAR inactiv are vroe influenta?

Alte discuții în legătură

Ce fac cu un curs de contabilitate? banu20 banu20 Buna ziua, am facut timp de 9 luni un curs de contabilitate organizat de AJOFM iar acum ma intreb la ce imi foloseste avand in vedere ca nu am ... (vezi toată discuția)
Cenzor la asoc. proprietari ? cetateandezamagit cetateandezamagit In caz ca nu se poate alege o comisie de cenzori, se poate angaja una persoana autorizata si anume \"Contabil autorizat membru CECAR\" care poate emite ... (vezi toată discuția)
Toate societățile comerciale au nevoie de contabil autorizat/atestat? semnătura administratorului nu-i suficientă? marcel.damaschin marcel.damaschin Orice societate are nevoie de contabil autorizat/atestat? Semnatura administratorului nu-i suficienta? Evident, nu includ si vizarea bilantului anual. Multam! (vezi toată discuția)