avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de cumparare vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de cumparare vanzare

As avea o intrebare despre o procedura de schimb de locuinta,daca in contractul de schimb de locuinta sau in contractul de cumparare vanzare se poate trece prin hotararea parintilori un imobil de pe numele parintilori pe numele copiilori sa fie trecuti ca proprietar si coproprietar de notarul public si legalizat fara alte procedura juridica, si care lege si articol se leaga de procedura asta.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:15, 3 Februarie 2015
Încercați sa compuneti un mesaj din care sa se înțeleagă ce anume doriți sa faceți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare imobil cu clauza de uzulfruct viager asya asya am o intrebare ,pariinti mei mi-au facut act de vanzare cumparare pe locuinta cu clauza de uzulfruct viager,tatal a decedat acum 6 ani iar mama acum,cum schimb ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Coproprietar - vanzare Rubia Rubia Rubia Rubia Detin o treime dintr-un teren si imobilul aferen. Adica suntem 3 proprietari cu parti egale. Va rog sa im ispuneti daca eu pot instraina partea mea prin ... (vezi toată discuția)