avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce consecinte sunt atunci cand conduci fara permis si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce consecinte sunt atunci cand conduci fara permis si ai numerele de inmatriculare expirate?

in urma cu un an am condus pe o strada laturalnica dintr-o comuna aproximativ doi km.spre nefericirea mea,m-a prins politia.masina avea numerele expirate iar eu nu-mi luasem inca permisul.facusem scoala de soferi,dadusem ex scris si urma sa-l dau pe cel practic.azi am primit o citatie sa ma prezint la judecatorie insotita de un avocat.am intrat in panica pt ca nu stiu la ce sa ma astept,v-as fi recunoscatoare dc puteti sa-mi dati cateva indicatii sau pareri,nu stiu poate un sfat.va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters343833 , utilizator 21:43, 2 Februarie 2015
Ați săvârșit două infracțiuni în concurs real. Ați fost trimisă în judecată, deci la acest moment aveți calitatea de inculpat. Este posibil să fiți condamnată.
oare nu este posibil sa primesc doar o amenda penala?
Prin condamnare se înțelege aplicarea unei pedepse cu închisoarea a cărei executare să fie suspendată sub supraveghere, pedeapsa amenzii sau închisoare cu executare.
Însă este posibil și ca aplicarea pedepsei stabilită de instanță (amenda sau închisoarea) să fie amânată pe un termen de încercare de 2 ani.
Răspunzând întrebării dvs. răspunsul este afirmativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri dia_happy_20 dia_happy_20 un inculpat poate scapa cu pedeapsa de inchisoare cu suspendare daca este la prima fapta,chiar daca a fost prins in flaglant (vezi toată discuția)
Conducerea unui autovehicul fara permis Ana_M9 Ana_M9 Buna ziua Am urmatoarea speta: 1. Inculapata denumita\"x\" in varsta de 24 de ani a condus un autovehicul-ul fara permis de conducere a unei prietene ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)