avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dupa partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dupa partaj

Am divortat si am facut partajul. Acum, la cateva luni dupa, am aflat ca in timpul casatoriei fostul meu sot a imprumutat o anumita suma de bani de la o persoana fizica. Imprumutul s-a facut cu chitanta de mana si cu un martor. Acum fostul sot nu-si plateste imprumutul conform intelegerii (trebuie sa restituie lunar o anumita suma). Pot fi eu obligata cunva de acea persoana (de la care s-a imprumutat fara stirea mea) sa platesc datoria ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:24, 3 Februarie 2015
Nu, datoria este personala.
Depinde de scopul imprumutului. Nu inteleg cum de domnul nu l-a adus in discutie la partaj.
Poate și din cauza asta, ca e o datorie personala, împrumut pt nevoi proprii, nu ale familiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere..? posibil santaj? Maria_v7 Maria_v7 Am imprumutat o suma de bani fostului prieten (cu care am avut o relatie de lunga durata) chiar inainte de a ne desparti.Acum refuza sa-mi restituie suma de ... (vezi toată discuția)
Buna-pensie de intretinere; partaj varzan varzan La pensia alimentara ptr cresterea copilului se ia in calcul si Norma de hrana ? eu facand dovada ca salariul de incadrare este mai mic fara Norma de Hrana. ... (vezi toată discuția)
Impreuna cu fostul sot am facut in imprumut nevoi personale la banca si am ramas doua luni in urma cu plata ratei gabrela37 gabrela37 am divortat la sfarsitul lunii martie ac si cu cinci ani in urma am facut un imprumut nevoi personale la banca pe numele meu ca imprumutat si al sotului ca si ... (vezi toată discuția)