La pensia alimentara ptr cresterea copilului se ia in calcul si Norma de hrana ? eu facand dovada ca salariul de incadrare este mai mic fara Norma de Hrana. Aceasta reprezinta echivalentul Bonurilor Alimentare ( eu lucrend in M.Ap.N )
Norma de hrană intră în calcul la stabilirea pensiei de întreţinere în virtutea dispoziţiilor codului de procedură civilă - fiind incluse în categoria de salarii şi alte venituri periodice realizate din muncă, destinate asigurării mijloacelor de întreţinere a debitorului obligaţiei de întreţinere.
Daca divortati la notar este necesar sa cadeti de acord ambii soti in legatura cu nivelul pensiei de intretinere.
Notarul doar ia act de intelegea dvs.
Am hotarat de comun acord sa divortam la un notar public,am avut o masina si am facut act de vanzare cumparare cu unul din partint deoarece acestia in urma cu cati va ani au facut un credit in urma caruia banii mi sau acordat Bani mie sub forma de imprumut in acelasi timp facand o Chitanta de mana cu martori ,acum mi-au cerut banii, eu ne avand sa ii dau le-am dat Masina reprezantand banii datorati datorati, Intrebarea este: Masina mai face obiectul partajului?
Masina nu mai poate face obiectul partajului ca n-o mai aveti in proprietate, dar sotia poate cere anularea acelui contract de vanzare sau impartirea sumei obtinuta din vanzarea masinii.
Intocmind contract de vanzare-cumparare cu parintii pt masina, rezulta ca ati incasat niste bani, nu ca v-ati platit o datorie
Partaj judiciar
Tedesco
Buna ziua!
[b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)