avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna-pensie de intretinere; partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna-pensie de intretinere; partaj

La pensia alimentara ptr cresterea copilului se ia in calcul si Norma de hrana ? eu facand dovada ca salariul de incadrare este mai mic fara Norma de Hrana. Aceasta reprezinta echivalentul Bonurilor Alimentare ( eu lucrend in M.Ap.N )
Cel mai recent răspuns: Sorinelbebe , utilizator 20:31, 17 Ianuarie 2012
Stimata gi_jane2 problema este ca banii ni s-au dat in timpul casatoriei cu chitanta de mana si martori sub forma de imprumut in schim parintii mi-au cerut banii innapoi acum noi ne avand banii i-am dat masina in schimbul banilor datorati nu am mai rimit nici un leu in plus diferenta ( cu Contract de Vanzare cumparare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, intr-o situatie mai putin intalnita cuziamusia cuziamusia In timpul casatoriei, in anul 2006, sotia A da cu titlu de imprumut fratelui sau C suma de 50.000€ (desigur ca din banii comuni cu sotul B), bani cu care ... (vezi toată discuția)
Introducerea in partaj a unui imobil dobandit dupa divort, dar platit cu banii comuni cuziamusia cuziamusia Se poate include intre bunurile a partajar un imobil dobandit de catre fosta sotie, dupa divort, dar platit 100% cu banii comuni obtinuti in timpul ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)