La pensia alimentara ptr cresterea copilului se ia in calcul si Norma de hrana ? eu facand dovada ca salariul de incadrare este mai mic fara Norma de Hrana. Aceasta reprezinta echivalentul Bonurilor Alimentare ( eu lucrend in M.Ap.N )
Corect; puteati face o dare in plata sau o tranzactie. Cine foloseste masina azi? Cat a trecut de la imprumut? Sotia a semnat actul de vanzare?
Nu v-ati inteles si cu privire la partaj?
Problema este ca parinti mi-au solicitat inapoierea banilor afland de divor iar eu in schimbul banilor le-am dat masina cu contract de vanzare cumparare neavand sa le inapoiez banii conform Chitantei de mana facuta cu parinti la vremea aceea,Am dat masina contra valoarei imprumutate nu mi-a mai dat nici un ban in plus.
Masina a stat la mama cateva zile apoi a fost vanduta de catre mama la alta persoana iar banii cat o luat pe ea ia bagat intr-un cont al ei personal ce se mai poate face in situatia asta?
V-ati imprumutat de la parinti in timpul casatoriei sau inainte de casatorie ? Daca v-ati imprumutat in timpul casatoriei si banii i-ati folosit in familie, datoria e comuna.. altfel, datoria e numai a dvs si nu poate fi platita in comun.
Daca doreste si nu recunoaste acea datorie, sotia va cere la partaj parte din suma incasata pe masina. Dvs va trebui sa va aparati si sa sustineti ce ati scris aici si ramane de vazut cum v-a considera instanta.
Daca aveti o hartie ca datorati bani, poate aveti una si ca ati dat bani inapoi.
Daca nu mai sunt si alte bunuri de impartit, sotia ar avea interes sa inceapa un proces de partaj.. o puteti lasa sa faca primul pas si vedeti pe parcurs ce cere
Partaj judiciar
Tedesco
Buna ziua!
[b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)