avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa deplasare strainatate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa deplasare strainatate

va rog sa ma indrumati daca pot deconta pe pfa o deplasare in strainatate, bilet muzeu strainatate, tinind cont ca nu am nici un fel de forma de delegatie. multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 08:47, 4 Februarie 2015
Nu,deoarece acele cheltuieli nu sunt efectuate in cadrul activitatilor desfasurate in scopul realizarii veniturilor PFA,justificate prin documente(in primul rand trebuia sa existe un ordin de deplasare in strainatate si apoi restul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa fara venituri mary77 mary77 Buna seara. Am si eu 2 intrebari: -pentru cineva care vrea sa inchida un PFA care nu a inregistrat venituri in 2009 ci a avut doar cheltuieli, acestea se trec ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductubile cu deplasarea in tara pt pfa Gabisc Gabisc Buna dimineata Va rog sa-mi spuneti care sunt cheltuielile deductibile cu deplasarea in tara si care este valoarea acestora.Ma refer la diurna ,cazare (in ... (vezi toată discuția)
Sponsorizari ong pentru expeditii montane feriteglas feriteglas Buna ziua, Sa presupunem ca un ONG primeste 20.000 euro sponsorizare de la o companie pentru o expeditie montana. Cum se pot acorda acesti bani membrilor ... (vezi toată discuția)