avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon de consum materiale consumabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon de consum materiale consumabile

Buna Ziua, am urmatorul caz:
Societatea mea realizeaza comert en gros. S-au achizitionat si inregistrat pe materiale consumabile ( cont 3028) urmatoarele : tamplarie PVC, Pal, Blat bucatarie, Teava , fiecare factura cu sume de maxim 500 lei; Acestea ( tamplaria, blatul de bucatarie, teava , pal) au fost montate de catre angajatii societatii la sediul societatii; Intrebarea mea este: pot sa dau in consum ( pe baza de bon de consum) aceste materiale consumabile si astfel sa le trec pe cheltuiala? Daca da, bonul de consum trebuie sa il intocmesc in baza unei decizii a administratorului de montare a diverselor materiale sau intocmesc pur si simplu bonul de consum fara o astfel de decizie?

Va multumesc.
Mihaela

Alte discuții în legătură

Sunt corecte inregistrarile efectuate? nicoletabeniuga nicoletabeniuga Microintreprindere platitoare de TVA COD CAEN 4334 activitate principala Informatii din certificatul constatator eliberat de ONRC: Sediu principal, nu se ... (vezi toată discuția)
Optica mobila theya_05 theya_05 pt o societate cu obiect de activitate optica mobila cum ar fi mai indicat sa se faca inregistrarile :ca pt.vanzare cu amanuntul sau ca pt.vanzare en-gross ... (vezi toată discuția)
Bon de consum pentru benzina silaghim1980 silaghim1980 Buna ziua, detin o soietate mica care efectueaza comert en gros. Avem pe firma o masina de transport, iar lunar achizitionam benzina ( maxim 400-500 lei ... (vezi toată discuția)