avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... lncadrare ca handicapat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

lncadrare ca handicapat

Buna ziua, am avut un accident de munca in Spania in 2006 si de atunci primesc pensie de handicap din partea statului spaniol. Mai mult am si asigurare medicala tot din cauza accidentului de munca. Sunt cetatean roman. intrebarea mea este pot fi incadrat ca handicapat in romania? Doresc sa fac acest lucru penru a fi acoperit medical in caz de o urgenta. Nu doresc pensie sau indemnizatie.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate sau/si indemnizatie de handicap? kaydas kaydas Am lucrat in Romania aproape 9 ani si acum am 47 de ani. In 2008 am avut un accident in care mi-am rupt cotul drept si mi-a fost inlocuit cu o proteza. Asta ... (vezi toată discuția)
Venituri din doua state membre ue tudoru tudoru Buna ziua, Unul dintre prietenii mei a rapas paraliat de la gat in jos, in urma unui grava accident rutier. La momentul accidentului lucra fra forme legale ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas dupa renuntarea la cetatenie florentina10ro florentina10ro Fiul meu e persoana cu handicap grav, are 28 de ani si primeste pensie de urmas deoarece tatal lui e decedat, noi traim in spania de 9 ani, eu mi-am luat ... (vezi toată discuția)